Прогноз синоптиків про хуртовини у високогір'ї Карпат та Прикарпаття справдився. Популярний гірськолижний курорт замело снігом, і він продовжує йти досі.

У високогір'ї Карпат випав сніг, замело популярний гірськолижний курорт Драгобрат в Рахівському районі Закарпатської області. Зимові пейзажі засніжених Карпат демонструє відео з веб-камер, встановлених на горі. В онлайн-режимі видно, що сніг продовжує падати.

Сніг на Драгобраті почав падати у ніч на середу, 24 жовтня, та не зупиняється. Вже побіліли будинки, смереки й усі схили гірськолижного курорту. За наявними даними, товщина снігового покриву становить близько 10 см. При цьому сніг продовжує йти.

Фотографіями та відео з засніженими горами діляться користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост розповів у своєму Facebook, що на горі Піп Іван з самого ранку падає дрібний сніг.

"Станом на 10:20 на г. Піп Іван Чорногірський температура навколишнього середовища -3, вітер північно-західний 10 м/с, поривчастий, хмарно, обмежена видимість, дрібний сніг", - сказано у повідомленні.
Ось так виглядає будівля обсерваторії на горі Піп Іван Чорногірський.

Сніжить і на гірськолижному курорті Буковель, траси там уже побіліли. Температура на Буковелі навіть вдень була -4, проте ясно і дуже сонячно.

Нагадаємо, перший сніг в Україні випав на горі Іван Піп ще рівно місяць тому – 24 вересня. Про це повідомляли рятувальники, які працюють в Чорногорському гірському пошуково-рятувальному посту на цій горі та опублікували фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зимову несподіванку погода подарувала українцям у розпал літа – 23 червня на високогірному гірськолижному курорті Драгобрат на Закарпатті випав сніг.

Також Знай.ua писав , що бабине літо ще раз усміхнеться: синоптики сказали, коли до України повернеться тепла погода