Упродовж минулої доби, 24 жовтня, російські окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог 2 рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це пише прес-центр штабу ООС.

Донбас
Донбас

"Російсько-окупаційні війська, з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Катеринівка, Новолуганське, Кам’янка, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутове та Водяне", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Павлополя та Гнутового, а по позиціях в районі Пісків ворог стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Тричі за минулу добу точилися бойові дії навколо хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, підрозділи Об'єднаних сил адекватно відповідали.

Донбас
Донбас

У штабі окремо зазначили, що ворожі міни 120-го калібру впали на території села Водяне на Маріупольському напрямку.

Раніше ми передавали, що на окупованих путінськими бойовиками територіях Донецької та Луганської областей, за останні два роки, значно збільшилася кількість людей, які бажають повернутися під забезпечення української влади.

донбас
донбас

Так, у Луганську та Донецьку в 2016 та 2018 році провели соціологічне дослідження. У результаті з'ясувалося, що в 2016 році в Донецькій області цього хотіли 59%, в той час, як в 2018 – 63% респондентів.

А ось у Луганській області кількість бажаючих вирватися з-під "руського міра" залишилося незмінним протягом двох років – 63%.

Нагадаємо, Україна втратила контроль над трьома областями, поліція і армія безсилі.

Як повідомляв Знай.uа, Волкер розповів про головну мету Трампа, і українцям вона явно сподобається, а ось Путіну - ні.

Знай.uа писав, українські воїни мужньо відбили підступну атаку окупантів, у Путіна рахують втрати.