Цей день завжди був банним. Раніше в цей день ходили паритися в баню, щоб вигнати з хворих місць хвороби, а також пили лікувальні відвари і трав'яні настої. У лазні потрібно було пропаритися до самих кісток, а хвороби можна вигнати за допомогою віників і наливаючи на розжарені камені трав'яні настої. Краще щоб вони були на молоці. На полиці лазні теж ставили настої.

Сьогодні можна легко позбутися від п'яткових шпор. Для цього вам потрібно випросити у бджоляра положек, так називається шматочок тканини, який закладають під кришку вулика. Треба добре попарити ноги, витерти їх і щільно прибинтувати положки на місця шпор. Їх потрібно носити і не знімати 2-3 місяці. Шпори повинні піти.

Цей день дуже важкий, в ньому багато ілюзій і обману. Постарайтеся поменше виставляти себе на показ і не розмовляти з малознайомими людьми. Сьогодні активні різні енергетичні сутності, тому потрібно вести себе обережно і обачно. День і так дуже складний і конфліктний.Вам потрібно тримати емоції в собі. Щоб вам не тріпали нерви, потрібно встати на годину раніше, зробити зарядку або пробігтися, тобто вимотати себе заздалегідь. А потім прийміть душ.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Ноги потрібно тримати в теплі, а також періодично розтирати долоні. Слухайте поради батьків, вони будуть до дива вірними. Вони можуть порадити вам дещо справді важливе. Не будете гадайте і не тримайте зв'язок з потойбічним світом будь-якими іншими способами.

Знахарі сьогодні займаються грошовою магією і лікують падучу. Дитина, народжена сьогодні, всього в житті доб'ється самостійно. Народженим в цей день слід носити смарагд.

Раніше Знай.uа повідомляв, про ТОП-3 заходи в Україні в останні дні жовтня.
Нагадуємо, що в грудні в українців буде більше вихідних.
Також раніше Знай.uа повідомляв, що Філарет повідомив, коли Україна отримає Томос.