Під кінець року українців чекають додаткові вихідні. Грудні 2018 громадянам доведеться відпрацювати дві робочі суботи: 22 грудня (замість понеділка, 24 грудня) та 29 грудня (замість понеділка, 31 грудня).

Про це повідомили у Кабінеті міністрів України.

Цього року в грудні українці матимуть 11 вихідних днів та 20 робочих.

календар

У минулому році в Украні з'явився ще один вихідний. Верховна Рада внесла додаткові зміни до цієї статті, відповідно до яких запроваджується неробочий день 25 грудня — Різдво Христове.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У цьому році робочим днем буде субота - 22 грудня. А потім українці матимцть три дні вихідних підряд - 23, 24 та 25 грудня.

Також золблять вихідним переддень нового року - 31 грудня. Відпрацювати його потрібно буде в суботу 29 грудня.

зима

Додамо,загальним вихідним днем визнано неділю. Другий вихідний день (при п’ятиденному тижні) визначається графіком роботи підприємств, але мусить йти підряд із загальним вихідним і зазвичай припадає на суботу. Стаття 73 Кодексу визначає перелік святкових днів, які також є неробочими. Відповідно до неї, від 5 березня 2015 року такими визнано 11 днів протягом року.

Щодо змін, також депутати скасували неробочий день 2 травня.

Нагадаємо, якщо вам набридне труситися від холоду в новорічну ніч, сміливо вирушайте до Єгипту. Це рішення потішить вас і для цього є декілька причин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вихід на пенсію в іншій країні відкриває нові приголомшливі можливості. І ви повинні ними скористатися. Пенсіонерам порадили найкращі для них країни, які варто відвідати.

Також Знай.ua писав, що Україна слідом за Європейським союзомготова відмовитися від традиції щороку переходити на літній та зимовий час. Але цього року годинники ще раз переведуть. Це станеться, як завжди, в останню неділю жовтня.