Хочете з посмішкою на обличчі вийти на пенсію? Мрієте відвідати безліч різних країн і дізнатися нову культуру? Або навіть залишитися жити в якійсь країні? Ми віримо, що у вас все вийде.

Вихід на пенсію в іншій країні відкриває нові приголомшливі можливості. І ви повинні ними скористатися. Відзначимо, що близько 550 000 американців отримують допомогу по соціальному забезпеченню за кордоном. Перед тим як переїхати в якусь країну остаточно, гарненько її вивчіть. Помандрує по ній кілька місяців, спробуйте тут пожити.

Ми приготували для вас список країн, які відмінно підходять для виходу на пенсію

Мальта

Мальта – крихітний острів, розташований на півдні від Італії. Він є дивно доступним, особливо, якщо порівнювати його з іншими середземноморськими островами. Багато людей тут говорять по-англійськи, оскільки країна була британською колонією. Країна порадує вас відмінними фестивалями і заходами. До речі, з Мальти дуже зручно подорожувати Європою. Зовсім поруч знаходяться Сицилія і інші регіони Італії – до них можна добратися на поромі. Країна досить безпечна, клімат тут помірний. Система громадського транспорту також дозволяє економити на автомобільних витратах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Португалія

Крихітна чудова країна Португалія – чудове місце для життя на пенсії. Португалія тягнеться від середземноморських пляжів до скелястих та грубих місць на півночі. Англійською мовою говорять в більшості великих міст. Люди тут надзвичайно привітні і доброзичливі. Медицина, житло і продукти досить доступні.

Іспанія

В Європі як і раніше існують сприятливі для пенсіонерів країни, незважаючи на величезний потік туристів. Одна з них – Іспанія. Клімат тут надзвичайно різноманітний. Тут дуже зелено і атмосферно. Держава дбає і про молодь, і про пенсіонерів. Вартість оренди житла може бути дуже низькою. Вона залежить від того, де саме ви вирішили зупинитися. Нудьгувати вам не доведеться. Розваги різноманітні, а багата історія країни буде вас у будь-якому куточку країни під час прогулянки. З Іспанії дуже просто подорожувати в інші європейські країни, Африки і Східної Європи.

Малайзія

Ця південно-східна азіатська країна знаходиться на Малайському півострові до півдня від Таїланду. Вона була колонізована кількома країнами. Завдяки цьому зараз вона є яскравим поєднанням малайської, китайської, індійської та європейської культур. Завдяки своєму різноманіттю Малайзія є дуже гостинною країною.

Вона вважається досить безпечним, багато людей говорять англійською, і це доступна країна першого світу. Охорона здоров'я тут відмінна і коштує воно практично в 10 разів дешевше, ніж у США.

Перу

Відома як цивілізація інків, Перу порадує вас самими різноманітними локаціями: від широких пляжів до високих гір, покритих руїнами Інків. Громадська медицина тут не дуже надійна, проте, приватні клініки чудові, а страхування низьке. Вартість життя дуже низька, і на даний момент тут не так багато іммігрантів.

Як ви бачите, існує безліч привабливих варіантів, які зроблять ваш вихід на пенсію щасливим і незабутнім.

Раніше "Знай.uа" писав про кращих фестивалях йоги

А також про кулінарні родзинки Тоскани

Нагадаємо: названа країна з найвищою тривалістю життя