Для сина народного депутата Ради України Станіслава Березкіна Максима суд обрав запобіжний захід.

Про це стало відомо завдяки повідомленням представника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Станіслав Березкін

Так, рішення суд прийняв ще 25 жовтня і заарештував сина нардепа Березкіна із заставою у 5 мільйонів гривень. У даний момент САП вивчає питання його оскарження, оскільки відомство наполягало на арешт із заставою 150 млн грн.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо також той факт, що Солом'янський районний суд Києва взяв під варту заступника голови правління "Ощадбанку" Ірину Земцову у справі про заволодіння держкоштами.

Варто нагадати, що в неділю, 14 жовтня, в Києві вдалося зловити неадеквата, який вдень ганявся за дітьми з молотком і мотузкою. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook до смерті перелякана мама дитини, яка ледь не стала жертвою маніяка. У повідомленні сказано, що в Солом'янському районі Києва чоловік з молотком і мотузками в сумці гнався за дітьми і викликав гнів батьків, а також підозра в педофілії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окружний адміністративний суд Києва, розглянувши справу за позовом народного депутата України Василя Німченка до голови Комітету ВР з питань свободи слова Вікторії Сюмар, визнав протиправними дії щодо втручання в діяльність органів прокуратури та досудового слідства Нацполіції. Про це повідомив виконком Громадського руху "Український вибір — Право народу".

Члени комітету зі свободи слова продемонстрували упередженість і заангажованість у справі про нібито перешкоджання охороною Віктора Медведчука "розслідування журналістів" програми "Схеми", які проводили відеозйомку Віктора Медведчука та його родини, зневажаючи гарантоване Конституцією право на недоторканність приватного життя.

Нагадаємо, вже надходять пропозиції: Омелян обрав нову професію.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обстріляли квартиру близької людини скандального міністра.

Знай.uа писав, розстріляли в під'їзді: нічний Київ шокував дикий злочин, городяни в паніці.