Українців шокувала страшна історія пов'язана з нелюдським ставленням до дитини. З'явилася інформація, що у Львівській області чоловік під дією алкоголю зґвалтував свою рідну п'ятирічну доньку.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Дикий інцидент стався ще на початку червня в одному з сіл Миколаївського району Львівської області. Так, 38-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння у власному будинку зґвалтував п'ятирічну доньку, скориставшись безпорадним станом дитини.

Відомо, що під час досудового розслідування підозрюваного утримували під вартою. Зараз йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що в неділю, 14 жовтня, в Києві вдалося зловити неадеквата, який вдень ганявся за дітьми з молотком і мотузкою. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook до смерті перелякана мама дитини, яка ледь не стала жертвою маніяка. У повідомленні сказано, що в Солом'янському районі Києва чоловік з молотком і мотузками в сумці гнався за дітьми і викликав гнів батьків, а також підозра в педофілії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що подруга російського актора Михайла Фатєєва, який у четвер,11 жовтня, повісився в камері московського СІЗО, висловила погрозу тим "хто причетний". Михайла Фатєєва заарештували 2 жовтня. Його звинуватили в педофілії і розповсюдженні порнографічних знімків.

Подруга Фатєєва, актриса театру і кіно, дочка відомої артистки Віри Глаголєвої, Ганна Нахапетова, вважає, що Михайла звинуватили незаслужено, а ті, хто сприяв його затримання і засуджував за те, чого він не робив, — "будуть горіти в пеклі". Про це вона написала у своєму Instagram-акаунті. Також Нахапетова попросила у покійного Фатєєва вибачення за те, що не встигла висловити йому слова підтримки.

Нагадаємо, спливло листування "безлюдівського педофіла" з дітьми, українці оніміли від шоку.

Як повідомляв Знай.uа россиянин-педофіл влаштував недитячі ігри з 7-річною дівчинкою під Києвом.

Знай.uа писав, не коштує навіть зґвалтування: скандальний кандидат у президенти розлютив тисячі жінок.