Невеликі дощі пройдуть на заході та півночі України. У той же час, в країні очікується потепління, повідомляє Укргідрометцентр.

Завтра синоптики прогнозують опади у вигляді дощу на заході, півночі і в центрі країни.

У західних областях температура вдень становитиме від +11 до +17 градусів, вночі стовпчик термометра впаде до +2. На сході країни температура вдень від +12 до +17 градусів, вночі від +2 до +5 градусів. На півдні традиційно тепліше - вдень до +19 градусів. В інших областях вдень від +11 до +14 градусів.

Іверська 26 жовтня: повір'я і прикмети

У Києві синоптики обіцяють невеликий дощ, температура вдень від +12 до +14 градусів, вночі від +2 до +4 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У неділю, 28 жовтня, в Україні опади пройдуть лише на заході, температура повітря прогріється до +22.

На заході України вдень буде до +22 градусів в Ужгороді, вночі до +5. На півдні країни вдень від +19 до +21 градус, вночі від +9 до +11 градусів. На сході від +18 до +20 градусів. На півночі стовпчик термометра опуститься до +11 градусів, вдень до +5 градусів вночі.

У столиці без опадів, температура вдень від +12 до +14 градусів, вночі від +6 до +8 градусів.

Нагадаємо, у п'ятницю станеться перехід від холоду в теплоту. Дощі хоч і будуть, але поступово будуть припинятися. На Заході вже не буде істотних опадів. Хоч все ще буде холодно, але температура вже трохи вище, від +8 до +12 градусів, а на півдні до +14 градусів. Північ поки залишається з холодною повітряною масою і температурою від +5 до +9 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Йорданії в результаті раптово виниклого повеню загинули щонайменше 18 людей, більшість з яких школярі.

Також "Знай.uа" писав точний прогноз погоди на 26 жовтня.