В Йорданії в результаті раптової повені загинули щонайменше 18 людей, більшість з яких школярі. Про це повідомляє Reuters.

Повінь сталася в результаті сильних злив після закінчення літнього сезону.

За інформацією агентства, діти та їхні вчителі були захоплені раптовою повінню у четвер, 25 жовтня, під час шкільної прогулянки по Мертвому морю.

В ході рятувальної операції за участю поліцейських вертольотів і сотень армійських військ були врятовані 34 людини, деякі з них - у важкому стані.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наголошується, що багато загиблих - діти у віці до 14 років, також серед загиблих і поранених сім'ї, які відпочивали на пікніках у популярному місці.

Прем'єр-міністр Йорданії Омар Раззаз заявив, що школа порушила правила Міністерства освіти, яке заборонило поїздки на Мертве море через погану погоду, і пообіцяв провести розслідування.

Дайвери і пошукові групи цивільної оборони будуть проводити пошукові операції в глибині Мертвого моря всю ніч.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 25 жовтня, в Росії стихія влаштувала справжнє пекло: нещодавно на Кубані почалася повінь, а тепер вона просто виходить з-під контролю: вже відомо про смерть двох людей, один пропав безвісти, місто Сочі просто відрізане від зовнішнього світу.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, величезну ділянку федеральної траси Джугба-Сочі зруйнований, потяги масово зупинилися, і ситуація продовжує погіршуватися.

Також ми писали, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

Рятувальники намагаються дістати тіла з-під завалів, виходить це не завжди: занадто сильний зсув зруйнував навчальний заклад. Зараз рятувальники налічують як мінімум 20 загиблих, всі вони - учні молодшої школи. Точна кількість постраждалих поки що уточнюється.

Нагадаємо, іномарка влетіла у "швидку", з'явилися фото смертельної сутички.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" популярний актор "Дизель Шоу" добив фанатів сумною новиною.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії на Суматрі.