В ніч на 27 жовтня на Закарпатті у Мукачівському районі сталася аварія за участю двох транспортних засобів. У ДТП загинули водій та пасажир мікроавтобуса.

У Закарпатській області поблизу селища Кольчино на трасі Київ-Чоп мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, в результаті ДТП загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Аварія сталася сьогодні вночі, близько 1.00. За інформацією правоохоронців, 18-річний водій мікроавтобуса Renault Trafic, рухаючись у напрямку Сваляви, виїхав на зустрічну смугу руху, де лоб у лоб зіткнувся з фурою Volvo. Вантажівкою керував 49-річний іноземець.

В результаті ДТП загинув водій Renault, житель Мукачева, і його пасажир у віці близько 20 років. Його особу встановлюють.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Встановлено, що водій вантажівки, за кермом був у тверезому стані. Для з'ясування причин і обставин аварії призначили ряд експертиз.

Раніше ми писали, що віце-прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло потрапила в дорожньо-транспортну пригоду в Сілезькому воєводстві на півдні країни.

У результаті зіткнення автомобіля екс-глави польського уряду з автомобілем Peugeot, яким керував 77-річний чоловік, Беата Шидло не постраждала.

За даними радіостанції, колона з трьох урядових автомобілів рухалася в напрямку міста Освенцім. Перший автомобіль зупинився перед пішохідним переходом, наступна за ним машина не встигла загальмувати, в результаті чого і сталося зіткнення. При цьому водій третьої машини в колоні зміг уникнути зіткнення.

Також ми повідомляли, що в штаті Мехіко (Мексика) відбулася масова ДТП. Відомо, що серед постраждалих в аварії - 14 дітей.

Водій, який влаштував, жахливий інцидент, залишився живий, але ненадовго. Його витягли з машини розлючені люди почали сходитися на місце події.

Відомо, що водій авто перевищив швидкість, не впорався з керуванням і на повному ходу влетів у натовп людей.

Нагадаємо, кортеж віце-прем'єра потрапив в аварію.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" водій на великій швидкості врізався в натовп, серед загиблих діти.

Також ми писали, що Беата Шидло потрапила в ДТП у місті Освенцім під Краковом.