Стало відомо, що з 27 вересня у Києві за порушення правил зупинки або стоянки не евакуювали жоден автомобіль

Про це пише Громадське.

Про це стало відомо з офіційного документа, наданого філії Міністерства внутрішніх справ.


Як виявилося, закон про парковки і штрафи за його порушення виявилися не такими вже страшними, як говорилося на самому початку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У ньому повідомлялося, що порушників за паркування і неправильну зупинку будуть карати. Також погрожували забирати авто на штрафмайданчик. Однак, як ми бачимо з відповіді на офіційний запит, не все так сумно.

"Так що з 27 вересня 2018 року по сьогоднішній день (відповідь датована 25 жовтня, - ред.) на спеціальні майданчики філії р. в Києві не було створено жодного транспортного засобу за порушення правил зупинки або стоянки", - йдеться в повідомленні.


Для розуміння відзначимо, що 26 вересня всіх водіїв, які пересуваються по українським дорогам, попереджали, що неправильна парковка призведе до того, що квитанцію правоохоронці будуть залишати на лобовому склі.

В окремих випадках, якщо це створює загрозу безпеки, автомобіль буде евакуйований. А ось вже в кінці вересня, за словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Дмитра Давтяна, в столиці було евакуйовано 23 автомобіля.

Нагадаємо, раніше автохам заблокував рух швидкої, а далі зробив неймовірне.


Як повідомляв портал "Знай.uа" в Києві стався інцидент за участю чергового "героя паркування".


"Знай.uа" писав, горе-водій перекрив виїзд з двору, з-за чого утворилася величезна пробка на Хмельницького. Швидка, яку викликали до однієї з мешканок будинку, не змогла заїхати у двір.