Позафракційний народний депутат та колишній міністр охорони здоров'я Олег Мусій, побився у з керівником громадської організації "Пацієнти України" Дмитром Шерембієм.

Інцидент відбувся під час прямого ефіру на телеканалі "Прямий".

Все розпочалося під час обговорення роботи Мусія на посаді міністра охорони здоров'я. Керівник ГО "Пацієнти України" Шерембій звинуватив колишнього міністра у тому, що він брав хабарі.

У відповідь на такі звинувачення народний обранець назвав активіста "класичним маніпулятором і брехуном".

Після цього Дмитро Шерембій не стримав емоцій і виплеснув у Мусія склянку води. В результаті гості програми кинулися лупцювати один одного.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Аби розборонити депутатів, знадобилися зусилля трьох чоловіків.

Нагадаємо, раніше депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег та сидять у соціальних мережах.

Зовсім недавно Знай.ua повідомляв про те, як народні депутати проявляють інтимну близькість по відношенню до своїх колег. Це виражається в ласкавих дотиках і погладжуваннях, які іноді виглядають дуже відвертими. Наприклад, як член Радикальної партії Валерія Заружко мацала щось у штанях у свого колегії Віктора Галасюка.

Не дивно, що в нинішньому парламентському скликанні вже стався бебі-бум, про який ми писали напередодні. Поповнення очікується, як в партії БПП, так і в Радикальної партії Олега Ляшка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що депутати випишуть собі додаткові бонуси.

Апарат Верховної Ради має намір збільшити компенсацію, яку депутати отримують за житло.

Як пишуть "Українські Новини", з вересня депутати будуть отримувати замість 460 гривень 650. Вказується, що 14 липня комітет розглянув лист виконуючого обов'язки керівника апарату Ради Петра Боднара.

Депутати пояснили, що за основу розрахунків береться середня вартість однокімнатного номеру готелю "Київ". 460 гривень - це актуальна сума три роки тому. Через три роки мінімальна зарплата зросла, підвищилися комунальні тарифи. У зв'язку з цим пропонуються зміни.

Також "Знай.uа" писав, про те, що депутати перевершили пенсіонерів у вибиванні пільг.