Публічне приниження замість свята отримала нещодавно учениця харківської школи через відмову батьків здати гроші на потреби класу.

Спочатку шестикласницю Діану Андронову приголомшила цинічність близьких людей, коли на класному чаюванні член батьківського комітету не пригостила її тортом, а однокласники сміялися і фільмували на телефони, як вона плаче.

А тепер вона почала ще й отримувати повідомлення з образами.

Про це повідомляє телеканал ICTV.

"Деякі пишуть, що ти брехло, що ти така-сяка, що Наталя Вікторівна (представник батьківського комітету. - Ред.) На лікарняному через тебе. Я хочу відстоювати своє місце і не плакати, довести, що я сильна", - розповіла учениця 6-Б Діана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами мами дівчинки, дорослі з цієї історії висновків так і не зробили.

"Не у мене треба просити вибачення, а потрібно при всьому класі просити вибачення у Діани, це доросла людина образила її, і вона її принизив", - сказала вона.

Мама Наталя Вікторівна з "батьківської трійки", як називали себе члени батьківського комітету, понесла покарання. Вона більше не працює в цій школі, де викладала інформатику. У райвідділі освіти повідомили, що її звільнили заднім числом. Сама Наталя від коментарів відмовилася.

Нагадаємо, інцидент стався в харківській школі № 151: ученицю 6-го класу принизили, не пригостивши тортом, через відмову батьків брати участь в поборах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьківський комітет "виправдався" перед ученицею, але в дуже дивній формі.

Також "Знай.ua" писав, українцям розповіли, як законно припинити побори у школах.