В ООС готують спецоперацію, яка пройде у Краматорську Донецької області. Військові виявлятимуть терористичні та диверсійні загрози. Жителів міста закликають не панікувати, не залишати без необхідності домівки й дотримуватися вимог особистої безпеки.

Жителів Краматорська закликали не залишати свої будинки без потреби 31 жовтня та 1 листопада. Протягом цих двох днів військові проводитимуть заходи з протидії терористичним та диверсійним загрозам. Про це повідомили у штабі Операції об'єднаних сил.

"У зв`язку із проведенням 31.10.2018 року та 1.11.2018 року превентивних заходів з протидії терористичним та диверсійним загрозам в м. Краматорськ Донецької області, командування Об`єднаних сил закликає мешканців міста, не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо", - йдеться в повідомленні прес-служби командування ООС на сторінці у Facebook.

Командування ООС зазначає, якщо жителям Краматорська необхідно в ці дні відправитись в інші райони міста, для уникнення непорозумінь необхідно взяти з собою паспорт чи інший документ, що посвідчує особу.

Проведення таких заходів відбуваються у рамках чинного законодавства та санкціоновані Командувачем Об`єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим, сказано в повідомленні.

У той же час в ООС наголосили, що ситуація з антитерористичною загрозою наразі знаходиться під контролем. Проте у випадку отримання інформації про причетність когось до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків жителів Донеччини закликали повідомляти в обласні відділи СБУ та Нацполіції.

УВАГА! #ООС #операція_ОС У зв`язку із проведенням 31.10.2018 року та 1.11.2018 року превентивних заходів з протидії...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 28 oktober 2018

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Міністерстві оборони відбулася секретна нарада у зв'язку з гучними провалами російської військової розвідки в США, Великобританії, Нідерландах та Чорногорії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Об'єднані сили провели зачистку населеного пункту поблизу Волновахи.

Також "Знай.ua" писав, бійці ВСУ знищили позицію бойовиків, від якої залишилася лише лійка, а сам противник зазнав чергової втрати.