На Донбасі українські герої продовжують захищати наші землі. Так стало відомо, що бійці ВСУ знищили позицію бойовиків, від якої залишилася лише лійка, а сам противник зазнав чергової втрати.

Відповідне відео опублікував у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц". Передає "Сегодня".

Як зазначає "Штірліц", в результаті вибуху на "опорнике" ворога, безславна "бригада-200" (бойовики, яких знищено) поповнилася черговими "добровольцями".

"ВОП (взводно-опорний пункт) російсько-німецьких окупаційних військ, а в миру "колорадів", димить, знову оси (бійці Об'єднаних сил) "грабують". Пару секунд був ВОП та ні, жартую, є тільки велика воронка і парочка нових "контрактників" в "бригаді-200", – повідомив "Штірліц".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не так давно Анатолій Штефан публікував відео, як ВСУ з безпілотника розбомбили позицію бойовиків. Як підкреслив Штефан, ворог дострелялся до того, що отримав жорстку відповідь від українських "ос", а "опорник" бойовиків так горів, що видно було, судячи з усього, здалеку.

Варто відзначити, 2 жовтня, стало відомо, що у Донецькій області українські військові ліквідували бойовика "ДНР" Артема Сидорова "Харза".

Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що операція з ліквідації бойовика "Харзи" відбулася в понеділок, 1 жовтня.

"200 бригада 1 жовтня 2018 року поповнилася черговим бійцем, Сидоров Артем "Харза" з Селидове. Все буде Україна, і перемога за нами!", - уточнив Штефан.

Нагадаємо, четверо українських військових загинули, ще троє отримали важкі поранення протягом минулої доби, 10 жовтня, у зоні бойових дій на Донбасі. У штабі повідомляють, що бойовики 28 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", об'єднані сили провели зачистку населеного пункту поблизу Волновахи. Як повідомляє фонд "Повернись живою", в ході спецоперації українські військові просунулися на 1 200 метрів вперед. Село, в якому до цього жили 80 чоловік, знаходиться в сірій зоні.

Також "Знай.uа" писав, 9 листопада, у Києві на виставці "Зброя та безпека" показали реактивну систему залпового вогню БМ-21 РОЗУМ "Берест".