Американський блогер і мандрівник Пітер Сантенелло поділився своїми враженнями про подорож Західною Україною.

Пітер вже довгий час подорожує по Україні і робить чудові репортажі про нашу країну. Багато знайомих радили йому відправитись на Західну Україну, щоб насолодитися місцевою красою і людьми.

Мандрівник прислухався до їхніх порад і зробив невеликий дуже щирий фільм, який вражає глибиною і людяністю спостережень автора.

"Я зі своєю дівчиною мандрував Карпатами у Західній Україні та записав наші цікаві відкриття. Західна Україна дійсно є особливим куточком світу!", - зазначив блогер.

Пітер, який багато подорожував по східній Україні, був вражений тією різницею, яку він побачив між цими двома частинами однієї країни.

"Складається враження, що це інша Україна… Як на мене, Карпати дуже відрізняються від тієї України яку я бачив до того. Схід, де я жив минулого літа, і Захід – наче два різні світи. Мені подобаються обоє, але вони абсолютно різні".


Пітер побував у Закарпатській області та піднявся на Говерлу. Він був здивований кількістю церков, неймовірною природою і доброзичливістю людей. Мандрівник назвав українців справжнім скарбом країни.

"Ось що пропонує ця країна - це справжній скарб, який лежить під поверхнею. І не важливо, що там на тій поверхні, бо під поверхнею є такі глибини. І я розумію, що в усьому є темна сторона, але крім того є ще й дуже світла людська сторона. І так добре бути частиною цього", зізнався американець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, американський блогер і мандрівник Пітер Сантенелло описав свої враження після поїздки в українському плацкартному вагоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пітер Сантенелло гідно оцінив гостинність наших співвітчизників, а також порядність таксистів Бердянщини.

Також "Знай.ua" писав, популярний московcький блогер показав росіянам справжню Україну.