У соціальних мережах українці висловили невдоволення та обурення з приводу нової вимоги Харківської обласної ради звертатися до чиновників не інакше як з обов'язковим додаванням - "шановний".

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Фотографією листа, яка доводить офіційність даної вказівки, в Twitter опублікував користувач під іменем Zheka Butov, пише портал "Політека".

Варто зазначити той факт, що таку вимогу склала заступник начальника управління з питань комунальної власності Ірина Потопальська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Велике прохання — у листах, адресованих голові Харківської облради Чернову Сергію Івановичу обов'язково пишемо "шановний Сергій Іванович!" і "з повагою"", — сказано в повідомленні.

"Листи, які не відповідають вимогам, будуть повернуті без розгляду", — підкреслили в тексті.

На таку ініціативу харківських чиновників дуже завзято відреагували користувачі мережі.

Варто нагадати, що скандальний народний депутат Михайло Добкін позловтішатися з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області. Відповідну цинічну заяву депутат зробив публікацією в Twitter.

"Хто сказав, що це вибухи?! Це святковий салют на честь засідання Турецького патріархату з Томосом. Боюся навіть уявити, як атеїсти Київського патріархату автокефалію збираються святкувати!", - написав він.

Одіозний політик "пожартував", що це не вибухи, а "святковий салют" і поєднав цю подію з майбутнім наданням автокефалії Українській православній церкві. Українці обурені таким цинічним поглядом.

Екс-регіонал та нардеп з "Оппоблока", мабуть, вирішив піарити власне ім'я найбруднішими методами. Так, раніше він розмістив скандальний твіт, де повідомив, що перерахував українському журналісту Аркадію Бабченку 50 гривень на розрахунковий рахунок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців обурює, що такий політичний діяч, як Геннадій Кернес не тільки на свободі, але і займається керівництвом міста. Така інформація у великій кількості з'являється в соцмережах.

Нагадаємо, Геннадій Кернес: біографія і досьє скандального мера Харкова.

Як повідомляв Знай.uа Михайло Добкін: досьє і компромат на колишнього мера Харкова.

Знай.uа писав, у Луценка відреагували на закриття справи Кернеса.