В цей день, згідно Ізборнику 1073-го року радили не їсти гостру їжу. Краще пекти пиріжки, вони сьогодні вважаються майже чарівними. Їх потрібно пекти зі словами, в яких ви бажаєте чогось хорошого вашим близьким людям. А потім цих близьких потрібно обов'язково нагодувати недавно спеченими пиріжечками.

Будь-яке ваше бажання сьогодні швидко збудеться і чекати довго не потрібно буде. Але не можна нікому вірити. Вам потрібно пам'ятати прислів'я: «Сім разів відміряй - один відріж». Навіть дуже сильні почуття сьогодні може погубити помилкова інформація, краще перевірте. До речі, щоб не начудити чогось зопалу, вам потрібно сьогодні утриматися від алкоголю.

У цей день раніше ще починали нічну риболовлю, вона не обов'язково була вночі, просто восени темніло дуже рано. Сьогодні багато страв з риби може бути на вашому столі, можете заготовити її на зиму, засолити або заморозити. Але маленьким дітям сьогодні рибні страви їсти не можна, а то так і не навчаться говорити, будуть німими, як риба.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Люди, які народилися сьогодні, можуть стати відмінними цілителями і живописцями, у них є талант художника. Таким людям потрібно носити аквамарин.

Апостола Луку вважали ще й покровителем риболовлі, тому можете звернутися до нього з молитвою про відмінний улов. Якщо, звичайно, ви ловите рибу. До речі, сни про рибу, зазвичай означають дощ і сльози. А якщо жінці сниться риба, то це можна тлумачити як ознаку вагітності. Все тому, що на Русі вважали, що душа покійника може переселитися в рибу.

Хворих можна обкурювати риб'ячими кістками, але тільки тими, які взяті з різдвяного столу, а також холодні половинки лина прикладали до ступень. Але його потрібно було розрізати живим. До речі, плотву не можна їсти тим, у кого лихоманка.

Раніше Знай.uа повідомляв, про те, що ні в якому разі не можна робити в Хеллоуїн.
Нагадуємо, що в грудні в українців буде більше вихідних.
Також раніше Знай.uа повідомляв, що в Україні є 5 просто казкових місць, які обов'язково потрібно відвідати.