У Львові водій маршрутки №14 вигнав із салону чотирьох школярів, незважаючи на те, що одна з пасажирок погодилася оплатити проїзд. Про це "Гарячій лінії міста Львова" повідомила очевидець Оксана Опалинська.

За її словами, зайшовши в автобус, діти запитали у водія дозволу під'їхати одну зупинку. Однак водій, вилаявшись, почав виганяти школярів. Мовляв, ви не пенсіонери — можна і пішки пройтися.

Маршрутка
Маршрутка

"Я оплатила за цих дітей 20 гривень, які у відповідь водій кинув мені і сказав, що я "не мати Тереза "… І, незважаючи на зауваження пасажирів, все ж вигнав дітей з автобуса", — розповіла Опалинська.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Маршрутка
Маршрутка

Раніше ми писали, що у прес-службі Патрульної поліції Дніпра повідомили про обстріл громадського транспорту.

Як стало відомо, невідомі почали обстріл тролейбусу і маршрутки. Все це відбувалося в різних районах міста.

Про подію повідомив водій маршрутки №124. Саме він першим і розповів про жахливу НП. За словами чоловіка, стрілянина почалася в районі зупинки громадського транспорту Лазаряна. З боку будівництва пролунало кілька пострілів. На щастя, ніхто з пасажирів, що знаходяться в салоні, не постраждав. У поліції вже дали офіційний коментар з приводу того, що відбувається.

На місце події виїхали підрозділи патрульних і оперативно-слідча група. Подробиці обіцяють повідомити пізніше. У соціальних мережах з'явилася також інформація про обстріл тролейбуса в районі Казакова.

Також ми писали, що нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що в маршрутках передмістя Києва зросте ціна на проїзд. Вже з першого листопада будуть відомі остаточні тарифи.

За словами експертів, проїзд на найближче передмістя може зрости на 1-2 гривні, на більш дальні маршрути на 1-4 гривні. Нові тарифи набудуть чинності вже на початку листопада.

Нагадаємо, у Києві заборонять маршрутки, рішення вже прийняли.

Як повідомляв Знай.uа, водитель-гуморист возив людей в маршрутці без дверей.

Знай.uа писав, неадекватний водій поглумився над київською маршруткою.