В російській Уфі три начальника поліції підозрюються в згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Виявилося, що дівчина-дізнавач - донька високопоставленого співробітника Росгвардії.

В ніч на 31 жовтня у відділі поліції три друга — начальник поліції Уфімського району, начальник Карамаскалінського району та керівник відділу з питань міграції УМВС — влаштували застілля.

"В процесі згадали про гарненьку співробітницю — дівчину-дознавачку. Найсміливіший запросив її в кабінет під приводом робочих моментів. Так як до неї звернувся старший за званням, дізнавач не могла відмовити, і про погане не подумала. А ось начальники подумали. Над дівчиною знущалися до самого ранку. Мовчати вона не стала і відразу пішла з заявою в СК", - зазначає видання.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За фактом порушено кримінальну справу. Зараз в кабінетах поліцейських працюють слідчі, їх самих вже затримали.

За підозрою у зґвалтуванні 23-річної дознавачки в Уфі затримані:

– Матвєєв Едуард — 51-річний підполковник, начальник ОМВД Росії по Уфимському району;

– Галієв Салават — 50-річний підполковник, начальник ОМВД Росії по Кармаскалинському району;

– Яромчук Павло — 34-річний майор, начальник відділу з питань міграції ОМВД Росії по Уфимському району, передає Mash.

Раніше ми писали, що українців шокувала страшна історія пов'язана з нелюдським ставленням до дитини. З'явилася інформація, що у Львівській області чоловік під дією алкоголю зґвалтував свою рідну п'ятирічну дочку. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Дикий інцидент стався ще на початку червня в одному з сіл Миколаївського району Львівської області. Так, 38-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння у власному будинку зґвалтував п'ятирічну дочку, скориставшись безпорадним станом дитини.

Відомо, що під час досудового розслідування підозрюваного утримували під вартою. Зараз йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, спливла листування "безлюдовского педофіла з дітьми, українці оніміли від шоку.

Як повідомляв Знай.uа, россиянин-педофіл влаштував недитячі ігри з 7-річною дівчинкою під Києвом.

Знай.uа писав, скандальний кандидат у президенти розлютив тисячі жінок.