В одеському біопарку з'явився на світ жираф.

Про це йдеться на сайті УНН.

Для нашої держави - це досить рідкісний випадок, адже ці тварини нечасто розмножуються в неволі.

Жирафеня отримало ім'я Арсеній, воно з'явився на світ в ніч з 29 на 30 жовтня. На третій день життя тваринка має зріст 175 см і вагу 60 кг.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пологи пройшли за графіком, стан добрий, відчуває себе чудово", - розповів очільник одеського Біопарка, де народилося жирафеня, Дмитро Александров.

Батьки малюка Арсенія з'явилися у зоопарку недавно. Батько прибув восени 2016 року, а мати навесні 2017 року.

Жирафи перебували у загальному вольєрі. Співробітники зоопарку не планували зводити тварин, вони просто доглядали за ними. Як стверджує керівник одеського біопарку, зачаття відбулося природним шляхом.

"Це були молоді тварини, ми не хотіли, щоб вони злучалися, вважали, що можливо вони цей момент пропустять", - розповідає Александров.

Наразі мати жирафа вигодовує своє дитинча. Вона відчуває себе досить добре. Харчування у тварин на високому рівні, зокрема в їх денний раціон входять фрукти, а саме багато бананів та груш.

Нагадаємо, раніше весняне поповнення в Київському зоопарку: ці кадри розтоплять ваші серця.

Весна потішила і жителів столичного звіринцю. У Київському зоопарку – поповнення. У цьому році першими на світ з'явилися пташенята рідкісних чорних лебедів.

Про це повідомили на офіційному сайті зоопарку.

У родині чорних лебедів поповнення - з'явилося троє малюків. Пташенята добре їдять і вже вчаться плавати в басейні разом зі своїми батьками.

У зоопарку Києва відбулося поповнення в родині чорних лебедів. Відео з новонародженими звіринець виклав на своїй сторінці в соцмережі, - говориться в сюжеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що зима близько: Тарифи змушують зоопарк підняти ціни.

Також "Знай.ua" писав, про те, що подорожчав вхід у київський зоопарк.