За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко в ці вихідні, 3-го і 4-го листопада, в Україні утримається суха, безвітряна, тепла погода.

Синоптик підкреслила, що в ці вихідні, українцям точно не доведеться сумувати, пити чай літрами, депресувати і ховатися від світу під картатими пледами.

Температура повітря, за словами синоптика, буде комфортною, прохолодніше за все буде в східних областях країни. Вдень повітря прогріється до + 10 + 16 градусів, на півдні і на Заході до + 14 + 19 градусів. У Сумській та Харківській областях - + 8 + 13 градусів.

Також Наталка пообіцяла, що українці зможуть милуватися красивими туманами. Але от мешканцям північних і західних областей все таки доведеться скористатися парасолькою.

Киянам також не доведеться мерзнути. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до + 11 + 14 градусів. Водіям варто бути обережними – можливі тумани. У неділю очікується невеликий дощ.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Також синоптик зазначила, що погода порадує людей і кішок. Люди зможуть відправитися в піші прогулянки лісом за грибами, а брати наші менші - спокійно поспати без людського шуму й гамору в будинку.

Нагадаємо, осінь, яка зігріла: погода в Києві встановила кілька рекордів.

Як раніше повідомляв Знай.uа погода в грудні зіпсує українцям передноворічний настрій.

Раніше портал Знай.uа писав, коли в Україні випаде сніг: синоптики вдарили по самому хворому.