У мережі оприлюднили фото будинку кадрового російського офіцера, екс-заступника Гіркіна (Стрєлкова), Сергія Дубинського, якого звинувачують у знищенні Боїнга MH17.

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm опублікувала фотографії маєтку російського військового Сергія Дубинського, відомого за позивним "Хмурий", якого підозрюють у причетності до катастрофи літака "Боїнг" рейсу МH17 у небі над Донбасом.

Відповідні фото опубліковані на сайті спільноти.

Зазначається, що колишній начальник розвідки терористів "ДНР" Сергій Дубинський в кінці травня 2018 року ділився цими фотографіями у закритому листуванні зі своїми поплічниками.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"У будинку Дубинського, причетного до трагедії МН17, є камін, акваріум з рибками і фотошпалери з білими трояндами. Внутрішній двір прикрашений арт-інсталяціями з млином і возом", – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті InformNapalm.

Члени спільноти InformNapalm нагадали, що на початку 2017 року публікували отримані від організації "Європростір" дані з точною адресою місця проживання Дубинського: Російська Федерація, Ростовська область, Аксайський район, хутір Великий Лог, вулиця Молодіжна, 4 В.

"У липні 2017 року голландські журналісти з телевізійної програми Nieuwsuur, слідуючи за адресою Дубинського, опублікованою на InformNapalm, побічно підтвердили місце проживання підозрюваного. Знімальна група Nieuwsuur відвідала його приватний будинок у Ростовській області Росії, але їх не впустили навіть на поріг, а сам Сергій Дубинський відмовився розмовляти з пресою",– йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, Сергій Дубинський є одним з головних підозрюваних у знищенні пасажирського літака MH17, який був збитий в небі над Донбасом в липні 2014 року. Кадровий офіцер хвалився колишньому товаришеві по службі, що отримав орден з рук президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в США впевнені, що малайзійський Boeing був збитий над Донбасом навмисне, з'явились шокуючі докази

Також "Знай.ua" писав, Єврорада закликала Росію визнати відповідальність за збитий над Донецькою областю літак MH17.