По всій території України очікується суха сонячна погода, але тепло буде не скрізь.

Прогноз погоди на найближчі дні повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, синоптики розповіли, що на сході країни місцями температура повітря опуститься до 10-11 градусів.

Найтепліше буде на заході. Там у всіх областях буде 14-16 градусів і тільки на Закарпатті і зовсім погода порадує – до +22. Опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А от починаючи з центральних областей, зазначається похолодання. Там скрізь буде 12-14 градусів. На півночі країни і зовсім 10-12 тепла. Небо затягне хмарами.

Синоптики прогнозують на сході країни суху і сонячну погоду з мінливою хмарністю та температурою в 11-13 градусів.

Тепло буде також на півдні України: в Одеській області 14-16 тепла, у Миколаївській – 13-15, в Херсонській – 11-13, в Запорізькій – 10-12, в Криму – 13-15.

Нагадаємо, у неділю, 4 листопада, в Україні буде панувати ясна і тепла погода. Істотних опадів не прогнозується. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, вночі та вранці у неділю місцями можливий туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 4-9° тепла, у східних областях близько 0°, вдень 10-15°, на Закарпатті 17-22°.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Італію продовжує невідступно атакувати нещадна стихія, жертвами якої стали вже кілька десятків чоловік по всій країні. На італійських островах Сицилії і Сардинії оголосили червоний рівень небезпеки через негоду.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що холоди прийдуть в Україну повільно, але впевнено. Цей процес буде супроводжуватися поступовим зниженням температури повітря. Синоптик прогнозує на найближчі вихідні температуру повітря +12 +13 градусів, а на наступні +9 +10 градусів.