Навколо рекомендованого Міністерством освіти України підручника літератури для 11-го класу розгорівся справжній скандал. У книзі виявили розповідь, у якій описуються гомосексуальні зв'язки.

Про ситуацію повідомила на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Оксана Федоренко, яка і надала скріншоти з книги.

Жінку обурила розповідь популярної української письменниці з Івано-Франківська Тетяни Малярчук "Цвєтка і її я".

"Міністерство освіти України, рекомендує !!! У мене шок, відсутність слів... Гомосексуальні жінки (лесбіянство) на думку Міністерства освіти України в тренді. Рекомендую, до читання шкільний підручник "Українська література" (11 клас). Батьки, запам'ятайте Ваші діти потрібні, на жаль тільки Вам, не знайдете час сьогодні, завтра буде пізно. Цікавтеся, приймайте участь, контролюйте, переглядайте, спілкуйтеся, пояснюйте, читайте, а головне не мовчіть - це Ваші діти, і їхнє майбутнє" Оксана Федоренко

Міністерство освіти України, рекомендує!!! У мене шок, брак слів... Гомосексуальні жінки (лесбійство) на думку...

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще
Geplaatst door Оксана Федоренко op Donderdag 1 november 2018

В коментарях користувачі мережі зазначили, що підручник не є академічним, він - профільний.

Деякі користувачі назвали Малярчук однією з кращих українських сучасних письменниць, а автора поста звинуватили в "дикунських поглядах".

Нагадаємо, що днями скандальний московський поп осоромився скандальною заявою, яка більше схоже на марення божевільного, а не мова "представника духовенства". Чоловікам не рекомендується голити бороди, так як це призводить до гомосексуалізму.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", десятки тисяч представниць прекрасної статі в Бразилії взяли участь в акціях протесту проти одного з основних кандидатів на посаду президента Жаіра Болсонару через його висловлювань, просочених гомофобією, і негативу на адресу жінок.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що звинувачений в сексуальних домаганнях актор Кевін Спейсі повернувся до роботи. В американський прокат вийшов перший фільм з його участю, проте великого відгуку у глядачів він не знайшов.