Громадянин України Максим Шадров "відзначився" не лише активною участю у лавах бойовиків "ЛДНР", але й злочинами проти цивільних.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Necro Mancer в Twitter.

Відзначається, що на нього заявив його ж батько.

Наразі вже відомо, що снайпер бойовиків був затриманий російськими правоохоронцями за заявою свого ж батька.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Снайпер Шадров був затриманий за заявою свого батька. А ще раніше, перебуваючи в Нижньому, був засуджений за пунктом "г" статті 161 КК РФ (грабіж, вчинений із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я, або з погрозою застосування такого насильства)", - повідомляє Necro Mancer.

Разом з тим варто відзначити, що раніше екс-боєць "ЛДНР" Олександр Агафонов зважився розповісти, хто в 2014 році віддавав накази обстрілювати Донбас.

Екс-бойовик "ЛДНР" з позивним "Лис" заявив, що ініціатива надходила особисто від Плотницького до батальйону "Зоря". Саме цей батальйон проводив мінометні обстріли.

Агафонов стверджує, що ДРГ, які вели обстріл, були внутрішніми, а не зовнішніми.

Лис повідомив, що володіє даними, з яких відомо, що в 2014 році він брав участь у затриманні членів формування "Зоря" спільно зі співробітниками МВС Луганська. Однак їх майже відразу ж після затримання відпустили.

Агафонов схильний пов'язувати це з їх безпосереднім підпорядкуванням Плотницькому. Лис переконаний, що саме він подбав про своїх людей.

Раніше повідомлялося, що екс-ватажок так званої луганської "народної республіки" Ігор Плотницький, про який після скинення з "трону" нічого не було відомо, несподівано об'явився в кафе в центрі міста.

Так, російський журналіст Сергій Білоус, який спеціалізується на новинах з окупованих територій, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фото живого і дуже навіть здорового Плотницького, який прийшов пообідати в один з московських закладів.

Нагадаємо, усі вбиті ватажки бойовиків "ЛДНР" були пов'язані однією загадковою особистістю.

Як повідомляв "Знай.ua", Європі розповіли про жахіття на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що звірства бойовиків на Донбасі шокують навіть їх прибічників.

Бойовики "ЛНР" виселяють людей із будинків, розташованих на лінії розмежування