У ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченко є підозрілий збіг з вбивствами командирів бойовиків "Гіві" і "Мотороли".

Цю інформацію повідомляє портал "Политека".

Користувачі мережі бурхливо обговорюють особу Гремма Філліпса - журналіста-пособника терористів, який тісно контактував зі всіма загиблими.

А потім ми дізнаємося, що Грем — співробітник британської Мі-6 (розвідка) користувач мережі

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Зазначимо, що британський журналіст Грем Філліпс славиться своєю підтримкою терористів "ЛДНР" і політики Путіна на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилися нові фото з місця ліквідації Захарченко. На них можна побачити повністю зруйновану фронтальну стіну кафе "Сепар", дах якого не падає тільки завдяки уцілілим колонам, але сама будівля сильно нахилилася.

Майданчик перед закладом закиданий камінням. Місце нападу досі охороняється як "міліціонерами", так і озброєними бойовиками – їх у останків "Сепара" чимало.

Нагадаємо, що у тимчасово непідконтрольному Донецьку у зв'язку з подіями, пов'язаними з вбивством ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, 19 осіб пропали без вісті. Про це повідомив регіональний координатор омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

За його словами, місцеві жителі повідомляють, що в Донецьку пропадають люди.

"19 безвісти зниклих поки. А також близько 50 затриманих, однак приблизно в 10 вже відпустили", - розповів Лисянський.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", після загибелі ватажка ДНР Олександра Захарченко з'явилася реакція української і російської сторін. Керівник апарату СБУ Ігор Гуськов висловив припущення, що загибель Захарченко стала результатом внутрішніх конфліктів у середовищі бойовиків.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вибух стався безпосередньо біля автомобілів біля входу в кафе, а не всередині нього. Кафе знаходиться в декількох сотнях метрів від резиденції глави ДНР Олександра Захарченко.