Водіям радять уже "перевзути" автомобілі та нагадали про небезпеку на дорогах.

Так, представники "Укравтодору" просять водіїв не затягувати та якомога швидше переходити на зимові шини. В агентстві нагадали про небезпеку їздити на літній гумі за поганих погодних умов.

скрин/Facebook

Звернення з’явилось на сторінці "Укравтодор" у Facebook.

"З погіршенням погодних умов автівки на літніх шинах перетворюються на небезпечний і некерований вид транспорту. Застерігаємо від небезпеки та просимо вчасно змінити літні шини на зимові. Будьте уважні на дорозі, бережіть себе та своїх близьких" - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

дтп

Податки на старі авто

В Україні може зявитися закон, який передбачає сплату податку за користування автомобілем, які старші 5 років.

Якщо сьогодні податком обкладають власників "елітних" авто, вартістю понад 1 мільйон гривень (податок - 25 тисяч гривень на рік). То скоро платитимуть за всі транспортні засоби, вік який від 5 років з дати виробництва. до того ж, чим старге авто, тим більші суми будуть у платіжках.

поліція

Наприклад, за 20 річне авто з об'ємом двигуна 1300 см ³, доведеться щороку платити близько 11 тис. гривень.

Нагадаємо, українцям розповіли, скільки автомобілів на єврономерах завезли до країни за рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, водіям показали антирейтинг євроблях, які краще не купувати.

Також Знай.ua писав про те, що тепер, схоже, бізнесу на перегонах євроблях прийде кінець. Депутати вигадали, як змусити українців платити. Нова ініціатива депутатів заборонить фірмам оформляти сотні авто без сплати податків.

Крім того, власників авто на єврономерах зобов'яжуть вносити грошову заставу, як гарантію, що автомобіль буде розмитнено.

Дивіться: Як підготувати авто до зими