Відома українська ведунья і віщунка Світлана Калашник продовжує робити свої прогнози спеціально для читачів Знай.ua На цьому тижні будьте готові взятися за нову справу, а також приділіть більше часу своїм близьким людям.

Світлана Калашник

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні очікується приплив сил, однак можлива небезпека втрати життєвого напрямку, мети в житті. І швидше за все перешкоди в русі вперед будуть ілюзією або особистим страхом. У питаннях здоров'я доведеться відмовитися від чогось важливого, тому що це може заважати іншим в отриманні їх особистого щастя. На ділові питання будуть помітно впливати родові програми. Ситуації нинішнього тижня - спадщина вашого роду, милостиві вчинки або помилки предків. А любовні відносини зажадають хитрості і не стандартного підходу, адже поруч з вами людина, яка претендує на особливе ставлення до нього. Рада не тиждень: слухайте свій внутрішній голос, він підказує вам вірні способи вирішення сформованих ситуацій.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня). Тиждень буде присвячен виправленню минулих помилок і провалів, проте намагайтеся не ризикувати, діяти спокійно. Гарне самопочуття може несподівано змінитися появою захворювання, якого фактично не повинно бути виходячи з вашого віку. Будьте уважні до свого здоров'я. У ділових питаннях величезний вплив надасть жінка. Вона значно вплине на успіх вашої справи (це може бути як клієнт, так і співробітник). Любовні стосунки наповняться любов'ю і повагою, очікуйте паростки почуттів там, де здавалося б повне відсутність тепла. Порада: погодитеся з тим, що у вас не все добре. Подивіться на ваше життя під іншим кутом.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Цей тиждень може ознаменуватися попаданням в пастку. Ваші таємні пристрасті і переваги забирають занадто багато сил. Є небезпека підступного задуму проти вас! Питання здоров'я вимагають уважності, щоб існуючі нездужання не стали хронічними. У діловій сфері очікується крах, зрив домовленостей. Кидайте все і починайте сміливо нову справу! А в любові очікуйте дзеркального відносини партнера. Яке частування таке й дякування. Порада: нахлинули проблеми можуть спричинити за собою втрату самоповаги. Зберігайте почуття власної гідності і розуміння істинних цінностей в житті, на яких будується самоповага.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Тиждень принесе легке, радісне спілкування з людьми, відкритість почуттів і любов. У питаннях здоров'я очікується повне зцілення організму і прилив сил. У справах слід змінити звичні способи виконання робіт, можливо навіть асортимент товарів або послуг. Інакше можуть постраждати прихильники вашої справи. Любовні стосунки можуть принести небезпеку відсутності щирих почуттів. Можливо, вашому партнерові цікава лише матеріальна вигода. Порада: не плануйте і не аналізуйте, активно міняйте своє життя!

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, як правильно відзначити Halloween.

Також ми писали, що чекає Україну після виборів і як дізнатися ім'я свого "єдиного".