Причиною смерті радниці міського голови Херсона, активістки Катерини Гандзюк стали відразу кілька обставин.

Про це повідомила група "Хто замовив Катю Гандзюк?" на своїй сторінці в Facebook

"Офіційна причина смерті:

1) поліорганна недостатність

2) хімічні опіки із залученням 30-39% тіла

3) напад з використанням хімічної речовини з метою вбивства чи нанесення ушкоджень", - констатували автори повідомлення.

Також повідомляється про час і місце прощання з Катериною Гандзюк.

Прощання з тілом активістки відбудеться у середу, 7 листопада, в Херсоні о 14:00. Деталі стануть відомі пізніше.

Автори повідомленні також закликали до самоорганізації.

"Всі, хто їде і мають місце в машині - пишіть в коментарях до цього посту і шукайте попутників", - написано в групі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, 4 листопада радниця міського голови Херсона, відома активістка Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили кислотою, померла в лікарні через відрив тромбу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поліція терміново перекваліфікувала кримінальну справу, за якою розслідується напад на Катерину Гандзюк, на статтю "Закінчене вбивство".

Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що у справі зібрано всю доказову базу, найближчим часом матеріали будуть направлені до суду. Перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін запевнив, що замовник злочину буде встановлений і затриманий.

Також "Знай.ua" писав, в поліції заявили, що завершили слідство щодо виконавців та організаторів вбивства Гандзюк та передали справу в Службу безпеки України.