У неділю, 4 листопада померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк. Поліція терміново перекваліфікувала справу на статтю "Закінчене вбивство" КК.

Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження, за яким проводиться розслідування нападу на херсонську активістку Гандзюк на статтею "Закінчене вбивство" Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

На даний момент кримінальне провадження за фактом замаху на Гандзюк розслідують як закінчений злочин - за пунктами 4, 6, 11 і 12 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене групою осіб, з корисливих спонукань, з особливою жорстокістю, на замовлення).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у віці 33 років в лікарні із-за обриву тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк.

"Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації", — йдеться в повідомленні.

За попередніми даними джерел у неї обірвався тромб.

31 липня у Херсоні невідомий хлюпнув кислотою в обличчя співробітниці міськради Катерини Гандзюк. Жінка отримала 35% опіків шкіри і сильне пошкодження лівого ока.

Слідство підозрює в скоєнні нападу на Гандзюк п'ятьох колишніх учасників АТО. Це — В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбіна і Микита Грабчуком. Всі, крім Торбина, зізналися у скоєному.

Нагадаємо, померла відома активістка Катерина Гандзюк.

Як повідомляв Знай. ua, головне про активістці і страшному замах. Катерина Гандзюк - була відомою в Херсоні активісткою і волонтеркою.

Знай. ua писав, що облита кислотою Гандзюк записала жорстке поводження з лікарняного ліжка.