EnjoyTheWood - сімейний бізнес українців запустив на платформі Kickstarter кампанію під свій новий проект - 3D карти міст зі всього світу з дерева. За кілька днів кампанії вдалося зібрати 30 тисяч доларів.

EnjoyTheWood в цьому році вже створювали та успішно провели Kickstarter-кампанію, зібравши 100 тисяч доларів.

Відомо, що унікальні карти виготовляються у двох типах (зі штатами США, Канади, Австралії та столицями або без таких позначок), шести кольорах та трьох розмірах. Товщина кожної плитки становить 6 мм. Крім того, також додаються невеличкі зображення кораблів, літаків, компас.

Згідно з описом, що знаходиться на сторінці Enjoy The Wood, встановлення цієї конструкції триває не більше години.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також, існує можливість докупити набори спеціальних кнопок у формі літачків - вони прикріплюються до спеціальних отворів, що дає змогу позначати відвідані країни та навіть приколювати фотографії з подорожей. Стандартні ціни на карту становлять від $109 до $299 в залежності від розміру та комплектації. Спеціальні тарифи діяли для тих, хто одним з перших замовив продукт або купив кілька наборів карт.

Enjoy The Wood була заснована в 2014 році, через кілька місяців після створення ідеї про випуск дерев'яних аксесуарів. Заснувала бренд українська сімейна пара - Ігор та Марина Фостенки, а також їх батьки.

Нагадаємо, раніше топ-5 найдорожчих стартапів, які прогоріли в 2017 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що мобільний стартап допомагає заробляти гроші.

Stash - це стартап в Нью-Йорку, який дозволяє людям економити невеликі суми грошей і робити мікроінвестіціі через мобільний додаток. Стартап забезпечив інвестиції в розмірі 40 мільйонів доларів.

Stash розроблений як мобільний додаток, яке прагне полегшити заробіток споживачам з низьким доходом в Сполучених Штатах, щоб почати заощаджувати та інвестувати.

Також "Знай.ua" писав, про те, що український проект переміг на конкурсі антикорупційних стартапів.