Відомий своєю пропутінською позицією скандальний депутат нелегітимною російської Держдуми Костянтин Затулін нещодавно влаштував "парад безглуздих заяв" у прямому ефірі.

На шоу пропагандиста Солойвова він фактично принизив всіх українських громадян, а наші території виставив мало не державою третього сорту.

Костянтин Затулін
Костянтин Затулін

Затулін стверджував, що українців, які хочуть "за прикладом Криму вийти зі складу", треба підтримати, аби таким чином спровокувати розвал.

Костянтин Затулін
Костянтин Затулін

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому Затулін додав, що додав, що Україна, попри Москви, "продовжить існувати як держава", нібито не в останню чергу це можливо завдяки такому потужному союзнику, як США. У той же час він закликав Росію зробити все, щоб добитися розвалу нашої країни.

Костянтин Затулін
Костянтин Затулін

"Ця держава, так, вона буде триматися, бо ці структури бюрократичні мають відносну інерцію, і є ще американський дядечко, який буде трохи давати грошей для того, щоб вони завжди були ворожі. Ну, звичайно, ця держава не розвалиться, якщо не підштовхнуть. Я не знаю, чи будуть люди виступати на наступних майданах, але для мене очевидно, що відповідь історична, може ця держава існувати чи ні, вже дана", - підсумував Затулін.

Дивіться: Основні міфи російської пропаганди

Нагадаємо, колишній заступник очільника моніторингової місії ОБСЄ заявив, що не вважає Росію агресором. Як повідомляв "Знай.ua", генеральний прокурор України Юрій Луценко офіційно заявив про намір подати у відставку найближчим часом. Також "Знай.ua" писав, блогер розкрив несподівані подробиці у смерті активістки Гандзюк.