"Не вважаю Росію агресором", - саме з цих слів екс-заступника голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександра Хуга почався ажіотаж у мережі.

Одним із перших на подібну заяву відреагував відомий журналіст Роман Скрипін:

"Дуже хочеться, щоб тебе ви*бли, Хуг, а х*я не знайшли", - написав він у Twitter.

Таким чином він прокоментував наступне твердження Хуга:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Ні, але я вважаю, що Росія, як і Україна і окремі райони Донецької і Луганської областей, визнали, що існує велика проблема, яка потребує вирішення, і всі вони взяли на себе зобов'язання. На непідконтрольних уряду районах ми розмовляли з людьми, які заявляли про свою приналежність до російських військових підрозділах, в тому числі 16-й повітряно-десантної бригади Росії", - додав він у коментарі одному з українських ЗМІ.

Дивіться: Докази присутності російських військ на Донбасі

Нагадаємо, зустріч американського лідера Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна, котра повинна була відбутися у Парижі 11 листопада, скасовано. Як повідомляв "Знай.ua", путінський пропагандист нарвався на посла. Також "Знай.ua" писав, друг Ляшка попався з фальшивими грошима у Європі.