Зустріч американського лідера Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна, котра повинна була відбутися у Парижі 11 листопада, скасовано.

Це підтвердили не тільки перші особи США, а й представники Кремля, зокрема, речник Путіна Дмитро Пєсков:

"В Парижі, дійсно, швидше за все грунтовної зустрічі не вийде. Графік багатостороннього заходу, присвяченого 100-річчю закінчення Першої світової війни, не дозволяє таку зустріч провести", -заявив він.

Зустріч Трампа з Путіним
Зустріч Трампа з Путіним

За його словами, президенти нібито у будь-якому випадку обговорять можливість зустрічі у повному форматі, а її перенесення "не стосується розбіжностей між країнами".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Як відомо, 6 листопада президент США Дональд Трамп несподівано заявив, що він не впевнений в тому, що буде зустрічатися з президентом Росії Володимиром Путіним в Парижі.

Зустріч Трампа з Путіним
Зустріч Трампа з Путіним

Напередодні, Володимир Путін підтвердив: хоче зустрітися з Трампом 11 листопада в Парижі в рамках заходів на честь 100-річчя закінчення Першої світової війни. Припускають, що реальна причина зриву переговорів - прохання президента Франції Еммануеля Макрона.

Зустріч Трампа з Путіним
Зустріч Трампа з Путіним

Востаннє переговори проводили 16 липня в столиці Фінляндії Хельсінкі, Трамп і Путін провели свою першу зустріч тет-а-тет поза великих міжнародних самітів, зокрема, вони говорили про ситуацію в Україні і в Сирії.

Зустріч Трампа з Путіним
Зустріч Трампа з Путіним

Найбільш відомий мітинг проводили паралельно із переговорами: "Хельсінкі кличуть!", до нього тоді долучилися більше 15 тисяч людей. Маршем по вулицям пройшлися демонстранти, місцевим попередили про складнощі з дорожнім рухом.

Зустріч Трампа з Путіним
Зустріч Трампа з Путіним

Протестувальники закликали президентів "більше дотримуватися демократії та прав людини". Вони також планували перевезти з Лондона надувну фігуру бейбі-Трампа, яку зробили британські протестувальники під час візиту американського президента до Лондона.

Дивіться: зустріч Трампа з Путіним

Нагадаємо, частина Сибіру вийшла зі складу РФ.Як повідомляв "Знай.ua", світовий рейтинг Трампа стрімко впав. Також "Знай.ua" писав, Трампа принизили на очах мільйонів людей.