Інцидент стався в прямому ефірі. Політичний оглядач телеканалу CNN Ганна Наварро піддала жорсткій критиці і двічі назвала президента США Дональда Трампа "расистською свинею".

"Запишіть мене в категорію тих людей, хто вважає Трампа расистом. На його думку, мексиканці — злочинці і ґвалтівники, а Сальвадор і Гаїті — ср*ні діри. Він расистська свиня!", - сказала Ганна, перебиваючи опонентів.

Після цього Наваро дали сказати і вона слово в слово повторила сказане.

У січні цього року Трамп на зустрічі з конгресменами назвав країни Африки і Гаїті "брудними дірками", звідки в США прибувають мігранти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

При цьому 25 жовтня президент Америки заявив, що направляє на південний кордон країни військових для захисту американських територій від каравану мігрантів. Трамп заявляв про намір розмістити на кордоні з Мексикою 15 тисяч військових.

Раніше повідомлялося, що Влада США погрожує ввести санкції та обмеження проти SWIFT - платіжної системи, завдяки якій можливе здійснення переказів коштів між банками різних країн.

Санкції проти відомої платіжної системи стартувати, якщо вона не заблокує переклади з участю іранських фізичних і юридичних осіб, які перебувають у списку санкцій Вашингтона.

Про це на прес-конференції повідомив міністр фінансів США Стівен Мнучин.

Нагадаємо, розлючений Меланія вчепилася в Трампа, назріває скандал. Жінка президента стверджує, що "демократи і частина ЗМІ" дуже помиляються.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп хоче позбавити світ популярної платіжної системи. Міністерство фінансів США продовжує активну економічний тиск на іранський режим.

Знай. ua писав, що ціла країна повстала проти Трампа. На Близькому сході пройшли акції протесту.