У понеділок, 5 листопада, стало відомо, що рейтинг президента Сполучених Штатів Дональда Трампа напередодні проміжних виборів у Конгрес склав 39%. У той же час більше половини американців не схвалюють роботу глави Білого дому.

При цьому його рейтинг порівняно з початком жовтня трохи знизився – тоді 41% схвалили його роботу і 52% не схвалювали. Про це свідчать дані соціологічного опитування телеканалу CNN, проведеного SSRS.

Варто відзначити той факт, що це найгірший відсоток схвалення перед виборами для будь-якого президента з часів каденції Ейзенхауера, коли в Америці почали створювати подібні рейтинги.

Зі слів 7 з 10 виборців під час голосування, вони відправлять повідомлення про президента Дональда Трампа. В цілому, 42% ймовірних виборців заявили, що вони висловлять опозицію президентові, а 28% сказали, що вони продовжать підтримувати його. Інші повідомили, що не будуть брати участь у президентських виборах.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

52% категорично не схвалюють те, як президент справляється зі своєю роботою, 35% стверджують, що вони схвалюють його роботу, і лише 11% з тих, хто може голосувати у вівторок, 6 листопада, говорять, що у них немає чіткої думки про роботу Трампа.

Згідно з інформацією, демократи переможуть на проміжних виборах у Конгрес, адже за них готові віддати голос 55% американців, за Республіканську партію - 42%.

Конгрес США

6 листопада 2018 року відбудуться проміжні вибори в Конгрес США. Повністю переобирається нижня палата Конгресу США — Палата представників, а також 35 сенаторів із 100. Крім того, переобираються 39 губернаторів штатів і територій, а в ряді штатів проводяться інші місцеві вибори, зокрема вибори мерів окремих міст.

Нагадаємо, що перша леді США Меланія Трамп звинуватила певні американські ЗМІ в дискредитації глави Білого дому.

Як повідомляв портал Знай.uа, політичний оглядач телеканалу CNN Ганна Наварро двічі назвала Дональда Трампа "расистською свинею".

Також портал Знай.uа писав, що Іран збунтувався проти політики чинного лідера країни Дональда Трампа.