Одіозний нардеп, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий втрапив у міжнародний скандал.

Про інцидент повідомив Ляшко, а пізніше підтвердив і сам Лозовий на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що нардеп Андрій Лозовий був затриманий в аеропорту Чехії за спробу розрахуватися фальшивими грошима.

Однак Ляшко, звісно ж, не вважає свого заступника винним у інциденті. Лідер "радикалів" розповів, що Лозовий став жертвою валютних шахраїв в Києві. В результаті чого він був затриманий в аеропорту Праги під час вильоту назад в Україну після того, як спробував розрахуватися фальшивими євро.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Він купував подарунок мамі, але євро, якими він хотів розрахуватися, виявилися фальшивими. Їх помічникові "впарили" у одному з київських обмінників. Валютних кидав зараз вже шукає наша поліція, тому що" обмінник "зник", - написав Ляшко.

Пізніше сам Лозовий повідомив, що його вже звільнили з празького відділення поліції.

"Став жертвою валютних аферистів. Був в Празі, хотів купити в duty free подарунок мамі, і виявилося, що гроші - фальшиві. Оскільки в чеському законодавстві спроба розрахуватися фальшивими засобами прирівнюється до їх виготовлення - мене затримали", - пояснив ситуацію потерпілий.

Лозовий підкреслив, що поліція зняла його з літака, прямо "як в кіно".

"Завезли в найближче відділення, 8 годин тримали там. Але, в кінці-кінців, розібралися, що я не скоював злочин, а навпаки - став жертвою шахраїв, тому у провадженні чеської поліції я зазначений як потерпілий", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, під будівлею Уряду України пройшов мітинг прихильників Радикальної партії проти підвищення тарифів на газ та комунальні послуги - повідомляє Інформатор.

Її лідер Олег Ляшко заявив, що штучне підвищення тарифів – це результат таємної змови Президента Порошенка і уряду з МВФ, яка призведе до тотальної бідності українців.

Як писав раніше Знай.ua, народний депутат Олег Ляшко продемонстрував свої таланти в домашньому караоке і став посміховиськом в мережі.

Також Знай.ua писав про те, що російський триколор з'явився на урочистому заході з приводу весілля лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка.