Народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул та його колега з Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко мало не встряли у бійку в прямому ефірі.

"Каменем спотикання" політиків стало обговорення убивство громадської активістки Катерина Гандзюк в рамках ток-шоу "Гра з вогнем" на телеканалі ZIK.

"У нас убитий Шеремет — нічого не розслідувано, убитий Олесь Бузина — нічого не розслідувано. І я вважаю, що говорити про Катерину Гандзюк не може такий покидьок, як Олексій Гончаренко, який знімав людей, що билися в агонії біля Будинку профспілок в Одесі", — заявив Вілкул.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Покидьок це ти! Справжнісінький ворог! Ти виродок і покидьок!" — почав "апелювати" Гончаренко.

"Іди сюди, я тобі по морді дам... Ти знімав на відео людей, що корчилися біля Будинку профспілок", — заявив йому у відповідь нардеп про "Опоблоку".

Зі свого боку Гончаренко зажадав від Вілкула оприлюднити відео, про яке він згадує.

"Я допомагав людям, і надавав їм першу допомогу. Що ти несеш! Повна маячня! Покидьок і брехун!", — сказав він.

Після цього політики продовжили перепалку, не звертаючи уваги на шоковану ведучу, яка зрештою була змушена завершити ефір.

Нагадаємо, у прямому ефірі українського телеканалу позафракційний депутат Верховної Ради і екс-міністр охорони здоров'я Олег Мусій влаштував бійку з головою громадської організації "Пацієнти України" Дмитром Шерембеем.

Відомо, що бійка почалася після жорсткої словесної перепалки гостей програми в ефірі телеканалу "Прямий" під час обговорення роботи Мусія на посаді міністра охорони здоров'я України.

Як писав раніше Знай.ua, бити колег стало для нардепа Олега Барни вже традицією.

Олег Барна
Олег Барна

Також Знай.ua писав про те, що лідери Опозиційного блоку продовжують грати на руку Кремлю.