У прямому ефірі українського телеканалу позафракційний депутат Верховної Ради і екс-міністр охорони здоров'я Олег Мусій влаштував бійку з головою громадської організації "Пацієнти України" Дмитром Шерембеем.

Відомо, що бійка почалася після жорсткої словесної перепалки гостей програми в ефірі телеканалу "Прямий" під час обговорення роботи Мусія на посаді міністра охорони здоров'я України.

Так активіст Шерембей звинуватив Мусія в корупції. Після цього нардеп назвав свого опонента "класичним маніпулятором і брехуном".

Голова громадської організації не залишився в боргу і виплеснув у Мусія склянку води, після чого зав'язалася бійка.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як зазначили українські журналісти, в результаті бійки Мусій подряпав шию Шерембею.

Відзначимо також, що сам Шерембей після сутички вибачився перед глядачами, однак додав, що не збирається мовчати і терпіти образи від Мусія.

Мусій у свою чергу сказав, що він депутат і його не можна чіпати.

"Я хочу офіційно зробити публічну заяву про злочин проти народного депутата, вчинений громадянином Шерембеєм, в тому числі за участю телеканалу Прямий, який не забезпечив безпеку народних депутатів, яких він запрошує", - сказав він і попросив відреагувати "спецслужби і Генеральну прокуратуру".

Нагадаємо, народний депутат Володимир Парасюк був змушений практично "прориватися" на роботу. Все тому, що на вході в будівлю парламенту не захотів викласти зброю, а потім ще і почав штовхати бійців державної охорони.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Верховній Раді гучний скандал, народний депутат з матами накинувся на журналіста, який хотів почути відповідь на питання, яке хвилює весь народ. Але не судилося, замість відповіді, почув купу образ на свою адресу.

Також "Знай.uа" писав, лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook публічно насварив колегу Ігоря Мосійчука за бійку в прямому ефірі і порадив спокійніше реагувати на опонентів.