Скандальний народний депутат Надія Савченко, яку звинувачують у підготовці терактів та держзраді, вирішила поборотися за найвищу державну посаду. Так, Надя Савченко вирішила йти у президенти.

Про це повідомила сестра нардепа Віра. При цьому вона заявила, що "дуже розраховує на українських інвесторів, що постраждали від корупції". Про це пише видання "Главред".

Надія Савченко
Надія Савченко

Віра Савченко зазначила, що в даний момент мало хто поспішає допомагати фінансово.

"Я бачу, що у представників всіх парламентських політичних сил все злагоджено: вони роками один одного знають, хрестили дітей, одружувалися-розлучалися. У політичній родині все гаразд, то хіба такий родині потрібна Надія, яка прийде і скаже: "Ви всі покидьки, забирайтеся звідси!" - додала Віра.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Надія Савченко
Надія Савченко

За її словами, для нардепа висунути свою кандидатуру принципово.

"Для неї це вже справа принципу. Адже якщо Надія зареєструє свою кандидатуру на пост президента, то після цього вона навіть якийсь імунітет отримує", - сподівається Віра.

Варто нагадати, що журналіст Юрій Вишневський аналізує у своїй статті перспективи різних кандидатів у президенти на виборах-2019. На думку Вишневського, умовний кандидат для проросійського електорату відіграє серйозну роль на президентських виборах. І в зв'язку з цим Вишневський звертає увагу на консолідацію партії "Опозиційний блок" і "За життя", за якою стоїть опозиційний політик Віктор Медведчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нинішній президент США вже оголосив амбітні плани зайняти Овальний кабінет ще на один термін. Про це він сказав в інтерв'ю Associated Press. Ще раніше він вже оголосив, що буде брати участь у наступних президентських перегонах. Більш того зовсім нещодавно він вже встиг оголосити гасло нової президентської кампанії.

Крім того, Трамп зазначив, що вже можна помітити значні успіхи, яких добилася його команда за два перші роки президентства і додав, що планує їх зберегти і розвивати.

Нагадаємо, Мін'юст зареєстрував Юрія Крутько головою Аграрної партії України.

Як повідомляв Знай.uа Бойко і Рабинович втрачають підтримку електорату.

Знай.uа писав, Надія Савченко: досьє, компромат, підозри у держперевороті та співробітництво з бойовиками.