З офіційного магазину Google Play видалили мобільний додаток для електронних звернень громадян "КМДА 1551", через який можна було поскаржитися на проблеми в житлово-комунальному господарстві, сфері транспорту та благоустрою Києва.

Цю інформацію повідомили у КП "ГІОЦ" у відповідь на запит Клима Братковського.

Скрін з програми

Автор запиту написав на своїй сторінці в Facebook, що додаток видалено через відсутність фінансування.

"Додаток відсутній в Google Play, так як в КМДА немає грошей на технічну підтримку, правда гроші на золоті сходи є", - написав він.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

У відповіді говориться, що додаток може бути повернуто у випадку, якщо КМДА виділить на це кошти в 2019 році.

Нагадаємо, голови правлінь столичних ОСББ та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) висловили масовий протест діям, а точніше, їх відсутності в питанні обіцяної допомоги в ремонті багатоповерхових будинків.

Мова йде про міською програмою 70/30. Обурені кияни прийшли вимагати належних коштів на засідання постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Знай.иа дізнавалися подробиці інциденту.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно прокуратура оголосила про початок кампанії з подолання корупції, зокрема мова йшла про побори за дозволів на будівництво та введення в експлуатацію Державного архітектурно-будівельній інспекції – ДАБІ.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що канцлер Німеччини Ангела Меркель розглядає російський проект "Північний потік-2" не так критично, як Київ. Зокрема, відомо, що під час зустрічі з головою парламенту і керівниками фракцій Меркель зазначила, що виступає за збереження транзиту газу по території України після 2019 року.