На Житомирщині 7 листопада поховали "пологівського маніяка" Сергія Ткача, який всього кілька днів тому помер від серцевого нападу.

Про це повідомляють ЗМІ.

У свою чергу начальник Житомирської установи виконання покарань № 8 Костянтин Шеловскій, де і відбував покарання Ткач, зазначив, що рішення про поховання було прийнято відразу ж після того, як за тілом померлого ніхто не звертався.

"Коли йому стало погано, о 15:00 ми викликали "швидку". У нього був дуже низький тиск, швидка його не забрала, а о 19:00 він вже помер ... Це було 4 листопада, а вчора (7 листопада) ми його вже поховали", - розповів співрозмовник видання.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того він відзначив, що під час всього терміну перебування Ткача у в'язниці, жодних нарікань на його поведінку не було.

Також він не виключив версію, що здоров'я маніяка значно могло підірвати весілля з молодою росіянкою Оленою, яка часто відвідувала його у в'язниці та навіть зуміла завагітніти під час однієї з зустрічей.

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 5 листопада, помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач.

Відомо, що причиною смерті відомого вбивці стала серцева недостатність.

Ткач Народився у Росії в Кемеровській області. Чоловік ґвалтував і вбивав дівчат і молодих жінок на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. За версією слідства, його жертвам було від 9 до 17 років.

2008 році Ткача засудили до довічного ув'язнення, довівши 37 вчинених ним вбивств.

Сам же "пологівський маніяк" стверджував, що вбив понад 100 осіб. За фактом скоєних ним злочинів, прокуратура досі збирає докази.

Варто відзначити, що під час ув'язнення, чоловік знайшов собі дружину. Йому дозволяли зустрічатися з жінкою, яка залишалася з ним у одному приміщенні. Після нетривалих зустрічей вона повідомила йому, що вагітна.

Нагадаємо, на Харківщині по-звірячому вбили 15-річну дівчину, ходять чутки про ритуальне мракобісся.

Як повідомляв "Знай.ua", об'явився малолітній Чикатило, мережа здригається від жаху, дивлячись на ці кадри 18+.

Також "Знай.ua" писав, що рейтинг найкривавіших убивць за знаком Зодіаку.

Смерть, якій радіють. Маніяк Сергій Ткач, засуджений до довічного, помер від серцевої недостатності