6 жовтня в Німеччині почали процес осушення озера Тітьензе, яке розташоване поблизу комуни Шваневеде в землі Нижня Саксонія для того щоб встановити особу у жорстокому вбивстві.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Наразі вже відомо, що осушення водойми проводиться задля того щоб виявити астанки молодої жінки з Бремена, яка зникла ще 25 років тому.

Варто відзначити, що лише цьогоріч слідчим вдалося вийти на слід імовірного злочинця. Так, за версією слідства старшний злочин скоїв тодішній її співмешканець. Крім того відзначається, що він міг піти на подібний злочин через те, що жінка погрожувала забрати маленького сина та розлучитись з ним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу підозрюваний відкидає всі звинувачення поліції.

Також варто відзначити, що буквально через рік після загадкового зникнення дівчина місцевий рибалка витягнув з дна озера важкий камінь до якого був прив'язаний пакет з її особистими речами та обручко. Водолазам виявити останки не вдалося через вкрай погану видимість на глибині.

У зв'язку зі слуханнями в суді Бремена було вирішено спробувати знайти знаряддя злочину, а можливо, і самі останки, відкачавши близько 20 тис. кубічних метрів води в найближчу річку Везер. На осушення озера може піти від двох до п'яти днів. Рибу обіцяють переселити в розташований неподалік ставок.

Разом з тим варто відзначити, що раніше італійська поліція спільно з Європолом затримала одного з найбільш розшукуваних мафіозі з угруповання "Коза Ностра". Затримали підозрюваного 1 жовтня в селі Віта комуни Трапані на Сицилії.

За даними Європолу, затриманий - 52-річний Віто Марино, є сином одного з очільників "Кози Ностри", якого в 1986-му році вбив глава мафії Маттео Денаро.

Італійська влада розшукували Віто Марино з 2016 року, його підозрюють в причетності до потрійного вбивства 12-річної давності. За даними агентства, він в серпні 2006 року на віллі в Брешії, що на півночі Італії, вбив сім'ю Коттареллі - батька, мати та їхнього 17-річного сина.

Нагадаємо, Коза Ностра з'явилась у Сицилії в першій половині XIX століття. Вже наступного століття вона перетворилася в міжнародну організацію.

Спочатку "Коза ностра" займалась захистом дворян і великих власників землі від бандитів, їхні дії можна порівняти до рекету в зародковому стані. Пізніше учасники угруповання розширили свою діяльність, "Коза ностра" поступово перетворилась на злочинне угруповання, а її головним напрямком діяльності став бандитизм.

Нагадаємо, посеред траси знайшли ліжко з трупом під ковдрою.

Як повідомляв "Знай.ua", рідний батько продав дочку збоченцю за борги.

Також "Знай.ua" писав, що 12-річна школярка розчленувала і підсмажила знайомого.

Камера відеоспостереження зафіксувала жорстоке вбивство 24-річного хлопця на Одещині