Правоохоронні органи Саудівської Аравії знайшли посередині дороги в долині Талиа ліжко, на якому під ковдрою лежало тіло чоловіка. Таку інформацію повідомляє видання "Кореспондент", посилаючись на місцеві джерела.

Пригода сталася в 11 кілометрах від адміністративного центру провінції Асир міста Абха. Як повідомляють правоохоронці, за результатами огляду поліція та судмедексперти зрозуміли, що загиблим виявився нелегальний мігрант, який був убитий пострілом з кулемета.

На даний момент з'ясовуються деталі того, що сталося, розшукуються винуватці вбивства.

А раніше стало відомо про жахливу подію на Буковині. Вихователька з особливою жорстокістю побила дитину. Як з'ясувалося, жінка хотіла "заспокоїти" її, нагодувавши незрозумілими таблетками. Пізніше з'ясувалося, що поскаржилася на виховательку мама постраждалого малюка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Стало відомо, що хлопчик був побитий ще в кінці минулого місяця, проте повідомили про це нещодавно. Для з'ясування деталей виховательку попросили прийти на засідання комітету по її справі. Однак вона не вважала за потрібне.

Як повідомляє матір хлопчика, після знущань над її дитиною, її сина також били. Мати хлопчика не могла відразу помітити, що відбувається, так як перебувала на реабілітації зі своїм старшим сином, у якого особливі потреби. Яке покарання отримає вихователька, не уточнюється.

Також у Києві сталося жорстоке вбивство. Відзначається, що подію зафіксували на Русанівці. Місцеві жителі розповіли, що в даному районі незаконно в будинку оселилося багато ромів. Випивши, двоє з них щось не зуміли поділити. Коли більш-менш з'ясували відносини, один із чоловіків відправився спати.

У сні на чоловіка було скоєно напад. Вся кімната була в крові. Чоловіка вбили за допомогою молотка і ударів по голові. Люди зазначають, що не вперше цигани влаштовують таке. Вони просять захистити їх від подібного сусідства.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Черкасах підліток скоїв загадковий суїцид.

Також Знай.UA розповідав, що моторошне самогубство школярок налякало українців.

Крім того, Знай.UA повідомляв, що в Києві містично загинула школярка.