В Маріуполі дві дівчини-підлітка у вівторок, 2 жовтня, покінчили життя самогубством, стрибнувши з даху багатоповерхівки. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що одній із загиблих дівчат було 16 років, другій – 14.

"Сьогодні вранці покінчили з життям дві дівчинки в Маріуполі, 2002 і 2004 року, стрибнувши з даху багатоповерхового будинку, і залишивши передсмертну записку зі словами "я втомилася... і не доживу до двадцяти років"" - написав Аброськін.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він також нагадав, що лише за вчорашній день в трьох регіонах самогубство скоїли троє дітей, 2000, 2004 і 2005 років народження, вистрибнувши з багатоповерхових будинків. Як повідомлялося, трагедії сталися в трьох областях країни – у Дніпропетровській, Запорізькій та Києві.

Раніше повідомлялося, що в українській столиці знову стався трагічний інцидент. З'явилася інформація, що на Нивках 13-річна школярка вийшла з шостого поверху житлового будинку.

За інформацією місцевих поліцейських, перед суїцидом дівчинка змогла залишити передсмертну записку. Трагедія сталася 1 жовтня. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-секретаря ГУ Нацполіції Києва Оксани Блищик.

Також писали, що 21 вересня біля одного з житлових будинків на вул. Таїрова в Дніпрі стався жахливий інцидент. Було знайдено тіло чоловіка без ознак життя. На місце події відразу ж відправився патрульний екіпаж і карета швидкої допомоги.

Стало відомо, що 21-річний чоловік вирішив покінчити з собою. Така інформація з'явилася від видання "Інформатор". Молодий чоловік впав з висоти, але дізнатися, з якого конкретно поверху багатоповерхівки поліцейські не змогли. До того ж, з'ясувалося, що за кілька годин до того, як зважитися на відчайдушний крок, померлий послав прощальне СМС-повідомлення власній дружині.

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік стрибнув з даху після SMS-повідомлення.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Києві знайшли труп, "по горло" нашпигований наркотиками.

Також портал "Знай.uа" сообщал, що онук забив бабусю молотком, а потім "покарав" і себе.