На Буковині вихователька дитячого садка жорстоко побила хлопчика.


Як повідомив Telegram-канал "Пательня", жінка намагалася "заспокоїти" його, нагодувавши пігулками незрозумілого походження. Пізніше цей кричущий випадок розглядали на засіданні районної комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській районній держаній адміністрації. Спеціаліст соціальної служби зазначив, що поскаржилася на виховательку мама дитини.


Побили хлопчика ще наприкінці минулого місяця, але про це стало відомо тільки нещодавно. Виховательку, до речі, також запросили: і не дивно, вона повинна була пояснити своє жорстоке поводження відділу освіти, але чомусь вирішила не приходити – побоялася, чи ні, невідомо.


Після знущань над хлопчиком, за словами матері постраждалої дитини, працівники дошкільного навчального закладу, намагаючись заспокоїти хлопчика, без дозволу батьків "змушували малолітнього прийняти невідомі ліки". Комісія була вражена, коли дізналася, що маленький Микитка вже тривалий час не відвідує садок, тому що просто не може – за станом здоров'я, його перевели в іншу, загальну групу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Коли відбувався конфлікт, Інна Борисівна перебувала на реабілітації разом зі старшою дитиною – з особливими потребами, тому не змогла вчасно розібратись в даній ситуації, відтак повідомила про це у поліцію. Що загрожує недобросовісній виховательці, правоохоронці не уточнюють.


Дивіться: домашня вихователька била дитину


Нагадаємо, у Києві знайшли труп дитини, загорнутий у подарункову упаковку.
Як повідомляв Знай.ua, у соцмережах з'явився аналог "Синього кита".
Також Знай.ua писав, на Тернопільщині знайшли тіло студентки.