Моторошна історія шокувала жителів Первомайська (Миколаївська область): біля будівлі лікарні знайшли немовля, все його тіло було вкрите жахливими синцями та саднами. Спочатку вирішили, що дитину жорстоко побили.

Про це повідомили представники Управління у справах дітей Первомайської міськради на своїй сторінці в Facebook.

"При ретельному огляді на маленькому тільці дитини були виявлені численні садна, синці, подряпини. Згодом був встановлений діагноз - закрита черепно-мозкова травма, через яку малюк потребував невідкладної медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Коли лікарі оглянули дитину, з'ясувалося, що ніхто її не бив: моторошні "мітки" на тілі - це наслідки сепсису. Не підтвердилася також і раніше передбачувана черепно-мозкова травма.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліцейські порушили кримінальну справу за статтею 135 Кримінального кодексу України ("Залишення в небезпеці").

Очевидців події або тих, хто знає, як зв'язатися з рідними малюка, просять звернутися за "телефоном довіри" (05161) 42557, 42596.

Українців шокувало настільки жорстоке поводження з дитиною. У мережі запропонували розправитися з нелюдами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що хлопчик відрізав собі голову бензопилою після гри на комп'ютері.

"Знай.uа" писав про те, що було найдено тіло українки, яку вважали зниклою безвісти. Жінку знайшли мертвою і розчленованої.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про страшну історію сестер-вбивць, які не витримали знущань рідного батька. Так, стало відомо, що мати дівчаток з Молдови щодня страждала від побоїв чоловіка. Також чоловік замкнув дружину в квартирі, їй заборонялося говорити по телефону протягом 5 років. Крім цього, жінка розповіла, що він змушував народжувати її кожного року, погрожуючи за непослух вивезти в ліс і вбити.