Одна з найвідоміших актрис Китаю 37-річна Фань Бінбін загадково зникла ще на початку червня – зірка перестала з'являтися на публіці і заходити в соцмережі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Фанати відразу ж почали бити на сполох через таємне зникнення зірки та почали гадати, куди ж поділась знаменитість.

Наразі вже відомо, що таким чином вона намагалась сховатись від китайської влади, адже акторку оштрафували на 70 мільйонів доларів за несплату податків.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У свою чергу деякі місцеві ЗМІ відзначають, що Бінбін заборгувала перед податковими органами набагато більше. Зокрема, мова йде про 128 мілйонів доларів.

Крім того зовсім нещодавно сама акторка порушила мовчання та звернулась до своїх прихильників зі сльозливим зверненням.

"Я підвела свою країну, яка плекала мене; я зазнала невдачі в суспільстві, яке мені довіряло; я підвела прихильників, які любили мене.... Без партії і хорошої політики держави, без любові до народу, не було б Фань Бінбін", – написала зірка.

Крім того вона розповіла, що зараз збирає гроші на сплату податку та відповідних штрафних платежів.

Варто відзначити, Фань Бінбін – одна з найбільш високооплачуваних актрис у світі за версією Forbes – перестала з'являтися на публіці в липні цього року. Тоді кількох людей, які працюють на актрису, допитала поліція.

Разом з тим варто відзначити, що раніше 22-річна акторка і співачка Бетані-Марія Билес викинулася з 19-го поверху одного з елітних хмарочосів Лондона The Heron.

Відомо, що дівчина відправилася після ночі в клубі в квартиру до свого друга у висотці. Незабаром дівчину знайшли мертвою. Бетані випала з балкону, пролетіла 13 поверхів і розбилася об дах скляного переходу. За підозрою у вбивстві поліція затримала її друзів, чоловіка і жінку 38 років.

Дівчина працювала промоутером в барі в Сохо, вивчала драматургію в Університеті Рохемптон, називала себе акторкою, співачкою, хореографом і танцівницею і мала великі плани. І сім'я теж вважала її своєю зірочкою — яку одразу втратила. Для родичів новина стала шоком.

"Вона була більше ніж донька, онука, племінниця, двоюрідна сестра, зведена сестра, падчерка, хрещениця або друг. Вона була світом для всіх нас", — кажуть близькі.

Нагадаємо, Чехова поділилася інтимним рецептом схуднення.

Як повідомляв "Знай.ua", Єлизавета ІІ викинула Меган Маркл з дому.

Також "Знай.ua" писав, що актора з "Дюнкерка" підозрюють у страшному злочині.

Історія таємничого зникнення Фань Бінбін - однієї з найвідоміших китайських актрис