Син впливового хіп-хоп-продюсера Шуга Найта, Шуг Найт-молодший, опублікував докази того, що репер Тупак може бути живий. Фотографії він виклав в Instagram.

Найт-молодший розмістив у соцмережі кілька постів, в яких стверджувалося, що виконавець уникнув смерті. Він також опублікував фотографії "постарілого" Тупака Шакура, на яких він зображений з артистами 50 Cent і Бейонсе.

"Він ніколи не залишав нас. Вони прийдуть за мною рано чи пізно. Я зробив це для вас усіх", — написав Найт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він доклав скріншот листування з невідомим, в якому той стверджує, що "Найт сказав занадто багато" і настав його "час піти".

У своїх сторіс Найт розповів, що Тупак живе в Малайзії — а не на Кубі, як раніше заявив Майкл Найс, охоронець репера. За словами Найса, була організована ціла операція з підміни тіл і вивезення виконавця, в якій брав участь Фідель Кастро.

Батько Шуга Найта-молодшого був в кінці вересня засуджений до 28 років в'язниці. Найта звинуватили в умисному наїзді на двох осіб в січні 2015 року. За деякими версіями, Шуг Найт пов'язаний з вбивствами Тупака та іншого репера, Notorious B. I. G, він же Біггі.

Раніше охоронець Тупака заявив, що співак "живий і здоровий". Зараз він знаходиться на Кубі. В цьому нелегальному переїзді йому допоміг сам Ніцца і посприяв Фідель Кастро.

Найс готовий надати пресі аудіо - та відеодокази цієї операції. Він стверджує, що тіло жертви підмінили, а сам Тупак був відправлений на Кубу на приватному літаку.

У 1996 році в Лас-Вегасі був застрелений найвпливовіший на той момент хіп-хоп виконавець Тупак Шакур. На момент смерті зірці було всього 25 років. З тих пір неодноразово висловлювалися теорії про його чудесне спасіння та інсценування смерті. Правда, жодна з них поки не підтвердилася.

Нагадаємо, легендарний один Тупака проведе залишок життя у в'язниці.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Lil Peep і XXXTentacion подарували фанатам пісню з того світу.

Знай.uа писав, что під час концерту в Москві невідомий чоловік напав на американського репера Tekashi 6ix9ine.